Socialantropolog, strategisk kommunikatør, coach, underviser, futurist, facilitator, projektleder…

Men først og fremmest et menneske og en verdensborger som dig.

Jeg er ambitiøst, dedikeret og dybt passioneret omkring alt, hvad jeg beskæftiger mig med.

Jeg er optaget af social ansvarlighed, international forståelse, menneskelige relationer, brobygning, kommunikation og udvikling på tværs af kulturer. 

 

Professionelle baggrund og personlige rejse

Min professionelle baggrund og personlige rejse bærer præg af et internationalt udsyn og en dyb indsigt i menneskets personlige relationer og ressourcer og går helt tilbage til gymnasietiden, hvor jeg gik på United World College of the Adriatic i to år med 200 mennesker fra 70 forskellige lande. 

Jeg har en kandidatgrad i international virksomhedskommunikation og socialantropologi, er certificeret coach og har 15 års erfaring som kommunikations- og udviklingskonsulent i det private og offentlige. 

Under “Det forsømte forår” i 2020, hvor pandemien for alvor satte ind, sagde jeg min gode stilling op for at blive selvstændig. 

Fordi jeg brænder for at dele min viden og erfaringer og inspirere andre til at bruge deres ressourcer og stemme optimalt, så vi sammen kan skabe en bedre fremtid og sætte et positivt aftryk på verden.

 

Passioneret kaospilot & livsnyder…

 

Sammen med min mand og vores fem børn – heraf to sæt tvillinger(!), samler jeg på gode historier fra hele verden og sammen drager vi hvert år på eventyr i vores ældgamle Citroen HY veteran campervan for at møde nye kulturer, skabe nye oplevelser sammen og udvide vores horisont.

I et samarbejde med mig vil du derfor også opleve en person, der vil gør sig umage med at udvide din horisont, når du skal i mål med dine betydningsfulde projekter og have dine budskaber ud i verden.

Er du i tvivl om, hvordan jeg som socialantropolog, strategisk kommunikatør & coach kan hjælpe dig?

 Eller hvordan et samarbejde kan tilrettelægges, så det passer specifikt til jeres behov? 

Så send endelig en mail til rikkelouise@speakupnow.dk eller grib telefonen og ring til mig på 40113541 for en uforpligtende snak om mulighederne. 

For yderligere info se https://www.linkedin.com/in/rikkelouisefagefjord