Foredragsholder, facilitator, coach & mindset mentor

Men først og fremmest et helt almindeligt uperfekt menneske…

Mit navn er Rikke Louise Fage-Fjord, og jeg er kvinden bag Speak Up Now. Jeg er karrieremenneske, frivillig, ildsjæl og interesserer mig for alt mellem himmel og jord, der har med international forståelse, menneskelige relationer og udvikling at gøre. 

Kronisk sygdom har været en fast følgesvend gennem halvdelen af mit liv og har været med til at forme – men ikke styre – familie, fritid og karriere.

 

Professionelle baggrund og personlige rejse

Min professionelle baggrund og personlige rejse gennem livet bærer præg af et internationalt udsyn og en dyb indsigt i menneskets personlige relationer og ressourcer. 

Jeg har en kandidatgrad i international virksomhedskommunikation og socialantropologi, er certificeret coach og har 13 års erfaring som kommunikations- og udviklingskonsulent i det private og offentlige. Senest har jeg kastet mig ud i iværksættereventyret som Foredragsholder, Coach & Mindset Mentor i Speak Up Now for at hjælpe andre med kroniske smerter til at leve et godt liv og udfolde deres fulde livspotentiale – trods smerter.

Hvorfor? Fordi jeg ikke kan lade være!

Og fordi jeg brænder for at dele min viden og erfaringer og inspirere andre til at bruge deres ressourcer optimalt og finde styrken til at udnytte deres fulde livspotentiale.


Passioneret kaospilot & livsnyder…

Jeg er vokset op som nummer ni i en søskendeflok på ti og gift med mit livs kærlighed, en rigtig friluftsmand og 2CV passionist, som jeg har fem børn med – heraf to sæt tvillinger(!). Sammen drager vi hvert år på eventyr ud i den store verden i vores ældgamle Citroen HY veteran campervan og elsker at leve det perfekte uperfekte liv og følge vores drømme.

Er du i tvivl om, hvordan et foredrag eller workshop kan tilrettelægges, så det passer specifikt til jeres behov? Eller hvordan jeg som Coach & Mindset Mentor kan hjælpe dig?

Så send endelig en mail til rikkelouise@speakupnow.dk eller grib telefonen og ring til mig på 40113541 for en uforpligtende snak om mulighederne. 

For yderligere info se https://www.linkedin.com/in/rikkelouisefagefjord

Foredrag & Workshops

Ja tak - jeg vil gerne høre mere om foredrag og workshops, der hjælper vores medarbejdere til at udfolde deres potentiale nu og i fremtiden trods kroniske smerter.

Coaching & Mindset Mentoring

Ja tak - jeg vil gerne høre mere om hvordan online coaching og mindset mentoring kan hjælpe mig til et godt liv trods kroniske smerter.

Gratis fællesskab for kvinder med kroniske smerter

Ja tak - Lad mig endelig komme med i det nye gratis Facebook fællesskab.
Copyright © 2021 Speak Up Now