Privatperson?

Ønsker du at leve et godt liv trods kroniske smerter? Brug for at finde glæden ved det perfekte uperfekte liv? Og brug for et venligt puf til at gå fremtiden i møde med styrket livskvalitet, inspiration og konkrete værktøjer til at tage dit liv og din fremtid i egne hænder?

Så kan jeg hjælpe dig videre til et godt liv fuld af glæde og livskraft trods dine smerter.

Det gør jeg gennem coaching og mindset mentoring, ligesom du vil kunne få glæde af mine online kurser, der starter i efteråret 2020.

Du er også velkommen i mit gratis FB Community “Lev livet godt – også når det gør ondt” her.

 

Organisation eller virksomhed?

1,3 millioner danskere lever med kroniske smerter – det svarer til hver femte dansker, så det gør en del af dine medarbejdere formentlig også.

Ønsker din organisation eller virksomhed at tage vare på alle de medarbejdere, der er ramt af kroniske smerter og styrke deres livskvalitet og bruge deres ressourcer optimalt i organisationen/virksomheden, inden de får yderligere smerter, blive stressede og ender med en sygemelding?

Og har I brug for inspiration og kvalificeret indspark til, hvordan medarbejderne opnår højere trivsel og I spiller jeres kort bedst muligt til glæde for den samlede organisation?

Så smid en mail eller ring for mere info og få et uforpligtende tilbud, der passer til din organisation eller virksomheds behov.

Kontakt mig på:
rikkelouise@speakupnow.dk
Mobil 40113541

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Foredragsholder, Coach & Mindset Mentor
Rikke Louise Fage-Fjord

 

Foredragsholder, facilitator og inspirator Rikke Louise Fage-Fjord

Copyright © 2021 Speak Up Now