Speak Up Now tilbyder foredrag samt workshops og rådgivning til foreninger, private virksomheder og offentlige organisationer om at udfolde sit fulde livspotentiale trods livet med kronisk sygdom. Og om at finde en til kernen af sig selv og finde glæden ved det perfekte uperfekte liv.

 

1,3 millioner danskere lever med kronisk smerter. Og rigtig mange står udenfor arbejdsmarkedet pga kronisk sygdom. Men er dét virkelig det liv og det samfund vi ønsker? Og er der overhovedet et alternativ? Det kan du bl.a. blive klogere på i foredraget “Lev Livet godt – også når det gør ondt”.

Lev livet godt – også når det gør ondt

De fleste, som har fået konstateret en kronisk sygdom, har oplevet følelsen af afmagt, sorg og vrede. Afmagt fordi helbredet bestemmer over ens liv. Sorg over ikke at kunne leve det liv, man havde drømt om. Og vrede over systemet eller omgivelserne, der ikke altid synes at kunne forstå situationen og hjælpe optimalt. Vi oplever, at sygdommen sætter begrænsninger for vores liv.

Men hvad kan vi SELV gøre for at lære at leve med sygdommen, udfolde vores fulde potentiale og skabe den karriere og det liv vi drømmer om?

“Med en gigtsygdom og daglige kroniske smerter og som mor til fem, karrieremenneske og 13 års erfaring indenfor det private og offentlige samt stort frivilligt engagement er Rikke Louise Fage-Fjord et levende eksempel på, at det ER muligt at udfolde sit fulde livspotentiale sygdommen til trods. Hun har en stærk optimisme og et fagligt fundament, der underbygger hendes budskaber. Og hun brænder for at give det videre!”

Peter Mikael Jensen, cand. pæd. soc.

Foredraget inspirerer lytterne og giver dem konkrete redskaber til selv at tage ansvar for deres fremtid og livsglæde trods sygdom eller andet, der måtte stå i vejen for det job og det liv, de drømmer om.

Foredraget kan suppleres med særligt tilrettelagt workshop og coaching.

 

 

Find glæden i det perfekte uperfekte liv

Med udgangspunkt i Rikke Louise Fage-Fjords personlige fortælling, sætter foredraget “Find glæden i det perfekte uperfekte liv” det enkelte individ i et større samfundsmæssigt perspektiv. INGEN går igennem livet uden at møde udfordringer på deres vej.

Spørgsmålet er, hvordan vi tackler dem. Hvordan sætter vi vores egne ressourcer i spil for os selv og for fællesskabet? Og hvordan bruger vi vores netværk aktivt for at klare os igennem de udfordringer, vi møder på vores vej?

Hvilke forventninger har vi til os selv? Og hvilke forventninger tror vi, andre har til os? Er det overhovedet rimelige forventninger?

“Lad os droppe perfekthedskulturen. Ingen kan alt – men alle kan noget.”

Når vi ser vores egen situation udfra et større samfundsmæssigt perspektiv, så bliver vi bevidste om, hvilke ressourcer vi har, og hvordan vi kan bruge dem optimalt, så de skaber størst værdi for os selv og for fællesskabet.

Foredraget inspirerer lytterne og giver dem konkrete værktøjer til at finde glæden og styrken ved “Det Perfekte Uperfekte Liv”.

Foredraget kan suppleres med særligt tilrettelagt workshop og coaching.

 

Hvorfor skal jeg booke Rikke Louise til foredrag/workshop?

Rikke Louise tager sine lyttere i hånden og giver dem et konstruktivt og kærligt puf i den rigtige retning samt konkrete redskaber til at komme videre. Efter et foredrag eller workshop med Rikke Louise står du tilbage med følelsen af, at du vitterligt KAN tage ansvar for din egen fremtid og livsglæde. At dine ressourcer rækker langt mere, end du troede. Og at DU bestemmer, hvordan dit fulde livspotentiale skal udfoldes.

Er du i tvivl om, hvordan et foredrag eller workshop kan tilrettelægges, så det passer specifikt til jeres behov?

Så tøv ikke, men speak up now og smid en mail til rikkelouise@speakupnow.dk eller grib telefonen og ring til Rikke Louise Fage-Fjord på 40113541 for en uforpligtende snak om mulighederne.

Copyright © 2021 Speak Up Now