Speak Up Now tilbyder foredrag samt workshops og rådgivning til foreninger, private virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at arbejde fremtidsorienteret og med social ansvarlighed.  

Fra fastlåst til frisat  

Når vi ser vores egen situation ud fra et større samfundsmæssigt perspektiv, bliver vi bevidste om, hvilke ressourcer vi har, og hvordan vi kan bruge dem optimalt, så de skaber størst værdi for os selv og for fællesskabet. Vi sætter os selv fri fra fastlåste roller, normer og gamle forventninger og overbevisninger. 

 

Fremtidens arbejdsmarked – Frihed, fleksibilitet og nye stærke fællesskaber på tværs

Fremtidens arbejdsmarked er under massiv forandring. Vi vil i fremtiden se langt større fokus på frihed og fleksibilitet i arbejdstid og opgaver. Kravene og forventninger til arbejdslivet ændrer sig i takt med, at vi insisterer på at have fokus på at leve “det hele liv” med plads til familie, fritid og job.  Vi insisterer på at passe bedre på os selv og leve et meningsfuldt (arbejds-)liv. Ikke kun til gavn for medarbejderne men i sidste ende også for arbejdsgiverne.

 

Foredraget kan suppleres med særligt tilrettelagt fremtidsworkshop med trendkort og til diskussion og drøftelse af fremtidens arbejdsmarked.

 

 

Hvorfor skal jeg booke Rikke Louise til foredrag/workshop?

Rikke Louise tager sine lyttere i hånden og giver dem et konstruktivt og kærligt puf i den rigtige retning samt konkrete redskaber til at komme videre. Efter et foredrag eller workshop med Rikke Louise står du tilbage med følelsen af, at du vitterligt KAN tage ansvar for fremtiden. At dine ressourcer rækker langt mere, end du troede. Og at DU bestemmer, hvordan du vil sætte dit aftryk på en bedre verden.

Er du i tvivl om, hvordan et foredrag eller workshop kan tilrettelægges, så det passer specifikt til jeres behov?

Så tøv ikke, men speak up now og smid en mail til rikkelouise@speakupnow.dk eller grib telefonen og ring til Rikke Louise Fage-Fjord på 40113541 for en uforpligtende snak om mulighederne.